Zoek een vacature
Generic filters

10 Vragen aan Patricia en Annemiek van Norah Velp

Elke maand maak je in de rubriek ’10 vragen aan’ kennis met Norah medewerkers uit heel Nederland en België. Deze week het geef ik het woord aan Patricia en Annemiek van Norah Velp. 

Naam: Patricia

Leeftijd: 48 jaar

Woont in: Duiven

Baan: Verkoopmedewerker bij Norah Velp

Favoriete modeseizoen: Ik houd enorm van de winter. Ik kan echt genieten van de kou en sneeuw. Heerlijk om dan warme kleuren en materialen te dragen.

Persoonlijke stijlicoon: Dit klinkt wat zoet, maar eigenlijk is mijn collega Annemiek mijn stijlicoon. Wij halen het mooiste bij elkaar naar boven.

 

Naam: Annemiek

Leeftijd: 53 jaar

Woont in: Velp

Baan: Verkoopmedewerker bij Norah Velp

Favoriete modeseizoen: Eigenlijk ben ik gek op alle seizoenen. Juist doordat de temperatuur veranderd kan ik lekker wisselen van kleding en materialen!

Persoonlijke stijlicoon: Koningin Máxima. Én ook zeker mijn collega Patricia want wij halen inderdaad het beste in elkaar naar boven. Zij laat mij items passen en dragen die ik zelf niet zo snel zou pakken.

 

#1 Wat betekent mode voor jullie?

Annemiek: Veel! Met mode laat je zien wie je bent. Mijn moeder zei altijd: “Hoe slecht je je ook voelt, probeer er altijd goed uit te zien.”
Patricia: Daar ben ik het mee eens. Ik zie mode als een verlengstuk van mezelf. Als ik me goed kleed dan voel ik me lekker en straal ik dat automatisch uit.

 

#2 Wat vinden jullie zo leuk aan het werk als verkoopmedewerker bij Norah Velp?

Patricia: Dat er elke week een nieuwe collectie is! Samen met elkaar de winkel weer op orde maken, het presenteren van de nieuwe items en natuurlijk de klanten helpen en adviseren.
Annemiek: Ik vind ook het helpen van klanten ontzettend leuk. Het geeft z’n goed gevoel wanneer mensen tevreden de deur uit gaan. En inderdaad de wekelijks nieuwe collectie. Dat is voor klanten leuk, maar zeker ook voor ons!

 

#3 Wat geeft jullie zelfvertrouwen?

Patricia: Ik voel me op m’n best als mijn kleding, haar en schoenen goed zitten. En wanneer ik in de winkel onze klanten kan helpen en advies geef over mode.
Annemiek: Als ik een compliment krijg van een klant voel ik me ook extra goed. Vooral wanneer ik dan kan zeggen dat die outfit ook in de winkel hangt. Toch leuk dat zij diezelfde outfit ook kan kopen.

 

#4 Welke stylingtips geven jullie het meeste aan klanten?

Annemiek: Dat je niet altijd voor de allergrootste maat hoeft te kiezen als je een maatje meer hebt. Je hoeft je omvang niet te verhullen. Laat juist zien wat je in huis hebt.
Patricia: Precies! Een maat is enkel een indicatie. Kijk hoe een item valt en draag vooral waar jij je goed in voelt. Benadruk je sterke punten en vergeet de accessoires niet.

 

#5 Wat is jullie all-time favoriete Norah item?

Annemiek: De leren rok! Die kun je werkelijk met alles combineren.
Patricia: Mijn favoriete Norah item is de SOPHIE jeans. Mooie hoge taille met een goede wassing die in vrijwel elk seizoen goed staat.

 

#6 Wat is jullie gouden regel als het gaat om mode?

Patricia: Koop alleen een kledingstuk als je je er goed in voelt. Als het voor je gevoel niet klopt zal je het waarschijnlijk niet vaak dragen en dat is zonde.
Annemiek: Mee eens! Draag vooral wat je lekker vind zitten want dat straal je uit.

 

#7 Wat is het meest bijzondere dat jullie hebben meegemaakt in de winkel?

Samen: Sinds een paar maanden hadden wij één van onze vaste klanten al een lange tijd niet meer gezien. Wij maakten ons als team best een beetje zorgen. Wat bleek: de klant was enorm veel afgevallen! We waren dan ook ontzettend blij om haar weer te zien in de winkel. Nu een aantal maten kleiner en zoveel zelfverzekerder. Dat geeft ons echt een goed gevoel!

 

#8 Wat is op dit moment jullie favoriete modetrend?

Patricia: Lange jurken met cowboylaarzen eronder. I love it!
Annemiek: Voor mij ook zeker de cowboylaarzen! Maar ook sneakers zijn goed te combineren met de Norah collecties.

 

#9 Welke modetrend mogen we van jullie snel vergeten?

Patricia: Panty’s met sneakers.
Annemiek: En witte leggings!

 

#10 Waar mogen we jullie altijd voor wakker maken?

Annemiek: Voor een heerlijke frikandel speciaal! 😝
Patricia: Zoals ik al schreef: ik ben echt een winter type. Ik houd ontzettend van skiën, sneeuw en kaasfondue! 😉

 

Deel dit bericht

Zoek een vacature
Generic filters