Zoek een vacature
Generic filters

Even voorstellen: Monique van Operations

Even over jouw carrière bij Norah…

Monique werkt als Operations medewerker bij Norah.

 

Hoe ben je op deze afdeling bij Norah terecht gekomen?

Alweer 6 jaar geleden attendeerde mijn vriendin Anja (van Norah Schagen) mij op een vacature bij Norah Heemskerk. Het leek haar een perfecte job voor mij! Zo ben ik gaan solliciteren en startte ik als verkoopmedewerker bij Norah Heemskerk. Na zo’n twee jaar maakte ik promotie en werd ik Assistent Store Manager van die winkel. Dat heb ik ongeveer een half jaar gedaan, waarna ik naar Norah IJmuiden ging omdat daar een plek als Store Manager vrij kwam. Na een aantal maanden werd ik ook Store Manager van Norah Heemskerk en had ik twee winkels onder mijn hoede.

Toen covid-19 de wereld in zijn greep kreeg nam het aantal werkzaamheden in de winkels af. Ik werd gevraagd om bij te springen bij klantenservice op het hoofdkantoor. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan! Begin dit jaar werd de afdeling Operations opgericht en al snel bleek dat ze ook daar een extra paar handen konden gebruiken. Toen heb ik volledig de overstap gemaakt naar het hoofdkantoor als Operations medewerker. Dankzij mijn ervaring vanuit de winkels pas ik hier heel goed tussen!

 

Wat doe je als Operations medewerker bij Norah?

Op de afdeling Operations ondersteunen we collega’s in de winkels. Bijvoorbeeld met vragen over de kassa’s, voorraad en wanneer de nieuwste collectie geleverd wordt. Ook zorg ik ervoor dat de artikelen vanuit de showroom en fotostudio weer op de juiste plek komen.

 

Op welke manier kun je jouw winkelervaring inzetten in deze functie?

Het grootste verschil tussen beide functies is dat ik op een hele andere manier bezig ben met kleding. In de winkel help je klanten met het kiezen van leuke items die goed bij hen passen. Op het hoofdkantoor zorg ik ervoor dat die leuke items in de winkel hangen én dat ze voorradig blijven. Dankzij mijn ervaring vanuit de winkel kan ik extra goed helpen bij vragen over bijvoorbeeld de kassa’s of pakbonnen. Natuurlijk mis ik het klantcontact, maar gelukkig werken er hele gezellige collega’s op het hoofdkantoor. En als ik door het dorp loop word ik nog steeds weleens aangesproken door een klant, hartstikke leuk!

 

Wat zorgt er in je huidige functie voor dat jij met plezier naar je werk gaat?

Ik zit natuurlijk op de leukste afdeling van het hoofdkantoor met hele fijne collega’s. We lunchen samen en regelmatig maken we een uitje naar één van de filialen om een beter beeld te krijgen van de winkels en de collega’s die daar werken. Maar het leukste is dat we allemaal betrokken zijn bij elkaars leven en we altijd in zijn voor een dolletje… Het is één gezellige vriendinnenclub! 😊

 

Heb je weleens een grappige situatie meegemaakt bij Norah?

Toen ik nog in de winkel werkte was er een keer een zeer ontevreden dame. Ze gaf aan dat ze nooit meer iets bij Norah zou kopen. Maar de eerstvolgende Vriendinnendag stond ze weer in de winkel en liep ze toch met een goedgevulde tas de deur weer uit.

 

Als je voor één dag een andere functie kan vervullen binnen Norah, welke zou dat dan zijn?

Het lijkt me heel interessant om een keer met Styling mee te lopen. Het ontwerpen van kleding en de juiste stoffen uitzoeken. Leuk om weer op een andere manier met de kleding bezig te zijn en zelf iets te ontwerpen wat de Norah klant met veel plezier draagt.

 

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email