Zoek een vacature
Generic filters

Kom stagelopen bij Norah!

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Bij Norah vind je verschillende soorten stages door heel Nederland. Op deze pagina kom je alles te weten over de verschillende soorten stages. Voor elk opleidingsniveau en vrijwel elk vakgebied zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe stagiaires. 

Dit is Norah

Norah is een jong groeiend retailbedrijf waar geen dag hetzelfde is. Onder het motto “groot zijn, klein blijven”  timmeren we hard aan de weg om het grootste modebedrijf van Nederland te worden. 

Bij Norah vind je vele expertises en vakgebieden onder één dak. Dat maakt het naast een inspirerende omgeving ook een perfecte leerschool voor leerlingen en studenten. In een informele sfeer kun je hier als stagiair kennis maken met het werkveld. Je wordt onderdeel van een team waarin je de eerste kneepjes van jouw vakgebied onder de knie krijgt. 

Stages in de winkel

Volg jij een MBO Beroepsopleidende Leerweg (BOL) of een Beroepsbegeleidend Leerweg (BBL) in de richting van verkoop, detailhandel of logistiek? Bij Norah ben je aan het goede adres voor meewerk- of snuffelstages! In een groot deel van onze Norah stores kun je met verschillende opleidingen stage komen lopen.

Als stagiaire word je als volwaardig teamlid gezien en krijg je de juiste begeleiding om jouw stage succesvol af te ronden. Nieuwsgierig geworden? Check de vacatures in jouw buurt en ontdek de mogelijkheden bij Norah! 

Stages op het hoofdkantoor

Jouw MBO-, HBO-stage, of afstudeeropdracht doen binnen een snelgroeiende retailorganisatie? Dan ben je bij Norah aan het goede adres. Op ons hoofdkantoor in Alkmaar vind je veel verschillende vakgebieden zoals HR, finance, e-commerce, marketing, IT en logistiek. 

Welke afdeling je ook kiest, tijdens je stage word je onderdeel van een gezellig team. Jouw interne stagebegeleider zorgt ervoor dat je het bedrijf en het vakgebied van binnenuit leert kennen. Vanuit Norah krijg je de juiste handvaten om jouw afstudeeropdracht succesvol af te ronden. 

 

 

Deze stagiaires gingen jou voor!

Linda Korver

HR-Stagiaire

”Een leuk een zeer leerzaam bedrijf waar je overal in wordt meegenomen, waardoor je veel kennis kunt opdoen!”

Rhona Schenk

Magazijn Medewerker

Bowien Piening

Social Media Marketeer

Manuel Fernandez Garcia

Logistiek Medewerker

Heb je nog vragen?

Stel je vraag aan Kim

Kim Caris

HR-medewerker