10 Vragen aan Jami van Norah Deventer

Elke maand maak je in de rubriek ’10 vragen aan’ kennis met Norah medewerkers uit heel Nederland en België. Deze week het geef ik het woord aan Jami, verkoopmedewerker bij Norah Deventer.

Naam: Jami

Leeftijd: 24 jaar

Woont in: Deventer

Baan: Verkoopmedewerker bij Norah Deventer

Favoriete modeseizoen: Hmm… deze vind ik lastig, ik kan niet kiezen tussen de winter en zomer. Ik vind de winter lekker omdat je dan kunt spelen met meerdere verschillende laagjes. De zomer is dan weer fijn omdat je dan leuke jurkjes aan kunt!

Persoonlijke stijlicoon: Kae Sutherland, ik vind haar kleding er altijd zo vrolijk uitzien. Maar eigenlijk draag ik zelf meestal niet van die zoete kleuren. Liever draag ik zwart, wit, denim of groen. In de zomer draag ik wel vrolijke kleurtjes.

 

#1 Wat betekent mode voor jou?
Ik ben al sinds ik een klein meisje ben bezig met mode. Alles aan mode vind ik leuk, ik ben er dan ook eigenlijk de hele dag mee bezig. Van het bedenken wat ik de volgende dag aantrek, tot aan inspiratie opdoen op social media.

 

#2 Wat vind je zo leuk aan je werk als verkoopmedewerker bij Norah Deventer?
Het werk bij Norah is heel afwisselend. Vooral omdat wij elke week nieuwe collectie binnen krijgen. Dat betekent dat we elke week de winkel omhangen én de etalage veranderen. Dat vind ik super leuk om te doen! Mooie vakken maken en de paspoppen stylen. Meestal kan ik op maandag niet wachten om al te beginnen. Maar ook het wisselende publiek maakt het werken bij Norah leuk. Er komen dames binnen die op leeftijd zijn, maar ook meiden van mijn leeftijd.

 

#3 Wat geeft jou zelfvertrouwen?
Ik voel me goed wanneer ik een outfit aan heb die lekker zit én leuk staat. Dan voel ik me prettig en zelfverzekerd!

 

#4 Welke stylingtips geef jij het meeste aan klanten?
Ik vraag meestal aan de klant of een kledingstuk lekker zit. Dit vind ik zelf heel erg belangrijk. Niks is zo vervelend dan elke keer je jurkje of shirt recht te moeten trekken. Je moet in de spiegel kunnen kijken en denken, ja dit is leuk!

 

#5 Wat is jouw all-time favoriete Norah item?
Mijn all-time favoriete Norah item is het basis shirt met V-hals. Die hebben we standaard in de collectie in het wit en zwart, maar soms ook in een trendkleurtje. Het is een los vallend model, waardoor je eventueel een puntje in je broek kunt doen om ‘m te laten blousen. Wil je dat niet, dan laat je het shirt lekker los hangen. Ook een zwarte blazer mag niet ontbreken!

 

#6 Wat is jouw gouden regel als het gaat om mode?
Mijn gouden regel is: draag waar jij je goed in voelt, ongeacht wat een ander ervan vindt. Als je iets aan hebt waar jij je fijn in voelt, laat je dat ook zien aan de buitenkant.

 

#7 Wat is het meest bijzondere dat je ooit hebt meegemaakt in de winkel?
Elke dag maak je wel iets bijzonders mee. Het allerleukste is wanneer je een klant met een volle tas en een glimlach de deur uit ziet gaan. En ze nog even zegt dat ze het fijn vond dat je haar geholpen hebt.

 

#8 Wat is op dit moment jouw favoriete modetrend?
Op dit moment heb ik eigenlijk geen favoriete mode trend. Ik draag gewoon waar ik me fijn in voel.

 

#9 Welke modetrend mogen we van jou snel vergeten?
Ik kan nog steeds niet wennen aan spencers haha!

 

#10 Wat betekent jouw woonplaats voor jou?
Deventer is voor mij echt thuis komen. Als we van vakantie terugkomen en we rijden over de brug zie je de skyline van Deventer. Daar word ik echt blij van. Deventer is gewoon een hele gezellige stad! je hebt een groot plein (de Brink) waar je allemaal horeca gelegenheden hebt. En daaromheen leuke winkels. Een leuke stad dus om een keer te shoppen en sla dan vooral de Norah store niet over. 😉

 

Deel dit bericht