Kom stage lopen bij Norah!

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Bij Norah vind je verschillende soorten stages door heel Nederland. Op deze pagina kom je alles te weten over de verschillende soorten stages. Voor elk opleidingsniveau en vrijwel elk vakgebied zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe stagiair(e)s. 

Dit is Norah

Norah is een jong, groeiend retailbedrijf waar geen dag hetzelfde is. Onder het motto “groot zijn, klein blijven”  timmeren we hard aan de weg om het grootste modebedrijf van Nederland te worden. Wij willen dat elke vrouw kleding kan dragen die bij haar persoonlijke stijl past. Met als doel vrouwen het zelfvertrouwen te geven om te zijn wie ze zijn.

Bij Norah vind je vele expertises en vakgebieden onder één dak. Dat maakt het naast een inspirerende omgeving ook een perfecte leerschool voor leerlingen en studenten. In een informele sfeer kun je hier als stagiair(e) kennis maken met het werkveld. Je wordt onderdeel van een team waarin je de eerste kneepjes van jouw vakgebied onder de knie krijgt. 

Stages in de winkel

Volg jij een MBO Beroepsopleidende Leerweg (BOL), een Beroepsbegeleidend Leerweg (BBL) of een HBO in de richting van verkoop of detailhandel? Bij Norah ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een leuke stage! In een groot deel van onze Norah stores kun je met verschillende opleidingen stage komen lopen.

Als stagiair(e) word je als volwaardig teamlid gezien en krijg je de juiste begeleiding om jouw stage / afstudeeropdracht succesvol af te ronden. Nieuwsgierig geworden? Check de vacatures in jouw buurt en ontdek de mogelijkheden bij Norah! 

Stages op het hoofdkantoor

Jouw MBO-, HBO-stage, of afstudeeropdracht doen binnen een snelgroeiende retailorganisatie? Dan zit je bij Norah goed. Op ons hoofdkantoor in Alkmaar vind je veel verschillende vakgebieden zoals HR, finance, e-commerce, marketing, IT en logistiek. 

Welke afdeling je ook kiest, tijdens je stage word je onderdeel van een gezellig team. Jouw interne stagebegeleider zorgt ervoor dat je het bedrijf en het vakgebied van binnenuit leert kennen. Vanuit Norah krijg je de juiste handvaten om jouw stage/ afstudeeropdracht succesvol af te ronden.

Zij gingen jou voor

Uitdagende stageplekken
0
Stagiair(e)s lopen op dit moment stage
0
Enthousiaste collega's waar je veel van kunt leren!
0

Heb je nog vragen?

Stel je vraag aan Kim

Kim Caris

HR-medewerker

Vind jouw perfecte stage bij Norah

Stage verkoopmedewerker (BBL) Purmerend

Volg jij een MBO-opleiding en wil je werken én leren in een snel groeiende organisatie Dat kan in ons filiaal in Purmerend!

Stage verkoopmedewerker (BBL)

Volg jij een MBO-opleiding en wil je werken én leren in een snel groeiende organisatie? Dat kan in één van onze Norah winkels!

Stage verkoopmedewerker (BOL)

Wil je een meewerk-stage, snuffelstage of een blokstage lopen in de kledingbranche? Dat kan bij Norah! In een groot deel van onze Norah winkels kun je met verschillende opleidingen stagelopen.

Open sollicitatie