10 Vragen aan Visual Merchandiser Nadieh

Elke maand maak je in de rubriek ’10 vragen aan’ kennis met Norah medewerkers uit heel Nederland en België. Deze keer het geef ik het woord aan Visual Merchandise Coördinator Nadieh.

Naam: Nadieh

Leeftijd: 27 jaar

Woont in: Alkmaar

Baan: Visual Merchandise Coördinator

Favoriete modeseizoen: Ik ben echt een zomermens, maar qua mode kies ik toch voor de winter. In de winter kun je veel meer spelen met laagjes en meerdere items creatief combineren.

Persoonlijke stijlicoon: Ik heb eigenlijk niet echt één stijlicoon. Wel haal ik heel veel inspiratie uit Instagram en Pinterest. Ik vind zoveel verschillende stijlen leuk dat ik meerdere inspiratiebronnen gebruik. Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik zelf vaak maar wat doe, puur op gevoel. Ik trek gewoon aan wat ik leuk vind!

 

#1 Wat betekent mode voor jou?

Ik zie mode als mijn hobby. Ik besteed er veel tijd aan en het maakt me oprecht gelukkig! Het mixen van verschillende stijlen en het zoeken naar pareltjes. Dat ik er mijn werk van heb ik kunnen maken is geweldig!

 

#2 Wat vind je zo leuk aan je werk als Visual Merchandise Coördinator bij Norah?

Ik houd ontzettend van de snelheid en de manier van werken bij Norah. We doen zoveel verschillende dingen en werken als team heel hard om alles voor elkaar te krijgen. Plus: doordat ik alle winkels bezoek ken ik ondertussen heel Nederland uit mijn hoofd. Dat vind ik stiekem best wel tof!

 

#3 Wat geeft jou zelfvertrouwen?

Ik voel me op m’n best als ik iets aan heb waar ik me fijn in voel en iets kan doen waar ik goed in ben!

 

#4 Welke stylingtips geef jij het meeste aan klanten?

Eigenlijk is dit antwoord hetzelfde als bij de vorige vraag: trek altijd iets aan waar je je lekker in voelt. Dat geeft je het meeste zelfvertrouwen. Twijfel is niet goed!

 

#5 Wat is jouw all-time favoriete Norah item?

De lange jurken en plooirokken!

 

#6 Wat is jouw gouden regel als het gaat om mode?

Het is eigenlijk niet echt een regel en ik weet dat heel veel mensen het niet met me eens zijn… Maar zwart en (donker)blauw gaan écht niet samen. 😉

 

#7 Wat is het meest bijzondere dat je ooit hebt meegemaakt in de winkel?

Ik heb niet echt een bijzonder verhaal, maar wel een bijzonder project! Dat was het inrichten van de winkel in Beek. Op dat moment was mijn manager met verlof en kwam het hele project op mijn bordje terecht. Ik kreeg volledige vrijheid om deze winkels in te richten. Het idee was om het interieur iets anders te maken dan de rest van alle Norah winkels en nieuwe dingen toe te voegen. Dat was echt een uitdaging. Mocht je dus een keer in Limburg zijn, neem dan zeker een kijkje bij Norah Beek!

 

#8 Wat is op dit moment jouw favoriete modetrend?

De flared broekspijpen! En dan vooral die broeken van zachte stoffen met een opvallende print. Ideaal te combineren met een oversized trui of blouse!

 

#9 Welke modetrend mogen we van jou snel vergeten?

De kimono. Die modetrend snap ik totaal niet. Ik vind een kimono eigenlijk alleen geschikt over een bikini of als nachtkleding.

 

#10 Waar mogen we jou altijd voor wakker maken?

Op dit moment voor een festival of feestje! En een diner in een restaurant of knuffelen met mijn ouders.

 

Deel dit bericht