10 Vragen aan Visual Merchandiser Siënna

Elke maand maak je in de rubriek ’10 vragen aan’ kennis met Norah medewerkers uit heel Nederland en België. Deze keer het geef ik het woord aan de Visual Merchandiser van regio Zuid: Siënna. 

Naam: Siënna

Woont in: Appeltern

Baan: Visual Merchandiser regio Zuid

Favoriete modeseizoen: Herfst omdat ik het heerlijk vind om meerdere laagjes te dragen, mijn lievelingsherfstoutfit is een T-shirt, geruite blouse, gebreid vest er overheen, jeans en boots. Oh, en een hele lange sjaal 😊

Persoonlijke stijlicoon: Marilyn Monroe. Ik ben al vanaf hele jonge leeftijd fan van haar. Hoewel de meeste mensen alleen de glamour plaatjes van haar kennen droeg zij van alles, van super luxe tot juist heel simpel en eenvoudig.

 

#1 Wat betekent mode voor jou?

Mode voor mij is passie en expressie, een manier om jezelf aan de wereld te laten zien. Je kunt meegaan met de mode of totaal je eigen ding doen.

 

#2 Wat vind je zo leuk aan je werk als Visual Merchandiser bij Norah?

Bij Norah werken zulke leuke, vriendelijke, hartelijke en gezellige dames dus het leukst vind ik de sfeer. Daarnaast vind ik het super leuk om een winkel in te richten en een mooie etalage te maken.

 

#3 Wat geeft jou zelfvertrouwen?

Ik voel me op mijn best al ik iets draag waar ik me heel comfortabel en vrouwelijk in voel, dat kan de ene dag mijn favoriete jeans zijn, de andere dag een jurk.

 

#4 Welke stylingtips geef jij het meeste?

Sta open voor andere dingen. Soms kan het je verbazen hoe iets veel leuker is als je het draagt dan als je het op de hanger ziet. Veel mensen blijven bij dezelfde producten qua kleur en pasvorm terwijl er zo ontzettend veel mogelijk is tegenwoordig.

 

#5 Wat is jouw all-time favoriete Norah item?

Toch wel een Norah zomerjurk. Hoewel ik op frissere dagen fan ben van mijn Norah hoodies!

 

#6 Wat is jouw gouden regel als het gaat om mode?

Jezelf blijven, niet mee gaan met een trend omdat iedereen zich zo kleedt. Jij bent jou en jij weet waar jij je fijn in voelt!

 

#7 Wat is het meest bijzondere dat je ooit hebt meegemaakt in de winkel?

Er schiet me eigenlijk niet meteen iets te binnen, maar ik vind het bijzonder als klanten mij bedanken voor hulp en eerlijkheid. Dat is toch juist heel normaal?

 

#8 Wat is op dit moment jouw favoriete modetrend?

Ik heb niet echt één favoriete trend. Ik vind het heerlijk dat er zoveel stijlen gemixed kunnen worden, dat er grove sneakers onder nette jurken gedragen worden en veel kleuren en stijlen uit de 80’s en 90’s blijven terugkomen.

 

#9 Welke modetrend mogen we van jou snel vergeten?

Ik heb niks met straight leg broeken. Veel liever draag ik een mooie slim of skinny jeans. Oh en wielren broekjes vind ik iets voor op een fiets of onder een rokje of jurk, niet om met niks eroverheen te dragen!

 

#10 Waar mogen we jou altijd voor wakker maken?

Een shop-trip! 😍

 

Deel dit bericht