Flexibele oproepkracht Harderwijk

Voor Norah Harderwijk zijn we op zoek naar een flexibele oproepkracht. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Verkoopmedewerker Hardenberg

Houd jij van styling en werk je graag in een team? Bij Norah Hardenberg zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker.

Store manager Venlo

Als store manager van Norah Venlo ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.

Flexibele oproepkracht Heemstede

Voor Norah Heemstede zijn we op zoek naar een flexibele oproepkracht. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Verkoopmedewerker Uden

Wij openen een nieuwe Norah winkel in Uden. Als verkoopmedewerker bij geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.

Verkoopmedewerker Heemstede

Voor Norah Heemstede zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Flexibele oproepkracht Uden

Houd jij van styling en werk je graag in een team? Voor onze nieuwe winkel in Uden zijn wij op zoek naar een flexibele oproepkracht.

Flexibele oproepkracht Venlo

Als flexibele oproepkracht bij Norah Venlo geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.

Store manager Uden

Als store manager van de nieuw te openen Norah winkel in Uden ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.

Verkoopmedewerker Venlo

Voor Norah Venlo zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.