Verkoopmedewerker Hardenberg

Voor Norah Hardenberg zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Storemanager Hardenberg

Als storemanager van Norah Hardenberg ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.

Verkoopmedewerker Almere-Buiten

Houd jij van styling en werk je graag in een team? Bij Norah Almere-Buiten zijn we op zoek naar een flexibele oproepkracht.

Verkoopmedewerker Velp

Houd jij van mode en styling? Ben je klantgericht en werk je graag in een team? Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker in Velp.

Verkoopmedewerker Groningen

Houd jij van mode en styling? Ben je klantgericht en werk je graag in een team? Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker in Groningen.

Verkoopmedewerker Den Bosch

Als verkoopmedewerker bij Norah Den Bosch geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.

Verkoopmedewerker Etten-Leur

Houd jij van styling en werk je graag in een team? Bij Norah Etten-Leur zijn we op zoek naar een parttime verkoopmedewerker.

Verkoopmedewerker Beek

Houd jij van mode en geef je graag stylingadvies? Bij Norah Beek zijn we op zoek naar een parttime verkoopmedewerker.

Verkoopmedewerker Uden

Voor Norah Uden zijn we op zoek naar een flexibele oproepkracht. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Storemanager Bussum

Als store manager van Norah Bussum ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.