Assistent store manager Etten- Leur

Als assistent store manager Etten-Leur ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retail functie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.

Verkoopmedewerker Venlo Blerick

Voor Norah Venlo Blerick zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Verkoopmedewerker Nieuwegein

Houd jij van styling en werk je graag in een team? Bij Norah Nieuwegein zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker.

Verkoopmedewerker Heemskerk

Als verkoopmedewerker bij Norah Heemskerk geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.

Verkoopmedewerker Rijssen

Voor Norah Rijssen zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Assistent store manager Deventer

Als assistent store manager van Norah Deventer ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retail functie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.

Verkoopmedewerker Almelo

Als verkoopmedewerker bij Norah Almelo geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.

Verkoopmedewerker Apeldoorn

Houd jij van styling en werk je graag in een team? Bij Norah Apeldoorn zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker.

Verkoopmedewerker Lelystad

Voor Norah Lelystad zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Weekendhulp/bijbaan Venlo Blerick

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Voor Norah Venlo Blerick zijn we op zoek naar iemand die het gezellige team wilt versterken.