Een nieuwe webshop: Norah innoveert met XSARUS

Terwijl het nieuwe hoofdkantoor van Norah steeds meer vorm aanneemt wordt er achter de schermen tegelijkertijd gewerkt aan een nieuwe webshop. Samen met e-commerce bureau XSARUS zijn de voorbereidingen voor de bouw van een nieuw e-commerce platform in volle gang.

Een nieuw e-commerce platform en nieuwe ordermanagementmodules

Door het groeiende aantal winkels en klanten neemt de vraag naar flexibele systemen toe. We streven naar een optimale verbinding tussen de winkels, de webshop en alles wat daar tussenin zit. Norah klanten moeten via ieder kanaal geïnspireerd raken en volledig ontzorgd worden. Met de komst van een nieuw e-commerce platform en de ordermanagementsystemen krijgt de internationale ambitie een flinke boost.

Norah winkels en de webshop

Anousha is E-commerce Manager bij Norah en daarmee voortrekker van dit project. Voor haar is het doel van de nieuwe webshop glashelder: “Met het realiseren van een volledig nieuw platform moeten Norah klanten volledig in hun behoeftes worden voorzien. De webshop moet naadloos aansluiten op de processen in de winkels en de klant oneindig veel mogelijkheden bieden.“

Een sterke combinatie van Shopware en TableTop

Die gewenste functies reiken verder dan binnen een standaard e-commerce of ERP-systeem beschikbaar is. Met behulp van de kennis en ervaring van XSARUS met e-commerceplatform Shopware 6 en de eigen ordermanagementsysteem TableTop Omnichannel worden Norah’s ambities werkelijkheid.

De webshop als online etalage

Op de nieuwe webshop staat inspiratie centraal. Dankzij het contentmanagementsysteem van Shopware zijn de opties voor het creëren van content eindeloos. Zo wordt Norah’s webshop de online etalage, waarin klanten elke nieuwe collectie kunnen bewonderen. Uiteindelijk moet elke Norah klant zich moeiteloos kunnen bewegen tussen de webshop en de winkels.

Orders centraliseren

TableTop zal hierin dienen als basis waarop alle orders vanuit de winkels én de webshop worden gecentraliseerd. Op die manier gaan klanten volledige flexibiliteit ervaren tijdens het shoppen en retourneren, zowel op de nieuwe webshop als in de Norah winkels. Dat betekent dat binnen het bedrijf de processen optimaal worden ingericht voor een goede doorstroom van orders.

Klaar voor internationale groei

“Met de nieuwe website zetten we weer een stap vooruit richting unified e-commerce. Door het optimaal inrichten van de systemen zijn we in staat om onze klanten beter te bedienen, zowel op de webshop als in de winkels”, zegt Anousha. Met de bouw van dit nieuwe platform en het nieuwe hoofdkantoor, inclusief geautomatiseerd magazijn, is Norah klaar voor verdere internationale groei.

Deel dit bericht