Even voorstellen: Logistiek Manager Jan-Piet

Even over jouw carrière bij Norah…

Jan Piet Duijn is Logistiek Manager bij Norah.

 

Hoe ben je bij Norah terecht gekomen?

Via LinkedIn zag ik destijds een vacature als Teamleider Webshop Warehouse voorbijkomen. Die werd gepost door een oud-collega, ze was net voor mijn tijd bij Norah gaan werken.

Een gave functie, goede standplaats en een jonge en dynamische organisatie. De rest is geschiedenis!

 

In drie zinnen. Wat doe je als Logistiek Manager bij Norah?

Het tijdelijk sluiten van de Norah winkels tijdens de lockdowns heeft een enorme impact gehad. Gelukkig weten klanten ons ook steeds meer online te vinden. Dat zorgde wel voor een enorme druk op ons team, aangezien de webshop in een korte tijd extra belangrijk werd. Zoiets werkt door tot in alle logistieke disciplines, van expeditie tot aan de retouren. De combinatie van gebrek aan opslagruimte en commerciële wensen betekent dat je als Logistiek Manager continue moet schakelen: luisteren naar de geluiden vanuit je team en zoeken naar die ultieme balans tussen je beschikbare capaciteit. Geen dag is hetzelfde!

Oh en drie zinnen is niet gelukt… Sorry.

 

Wat zorgt er in je huidige functie voor dat jij met plezier naar je werk gaat?

Het is gaaf om met elkaar (de dagploeg, de avondploeg en de zaterdagploeg) de week te starten met een berg aan werk, om vervolgens aan het einde van de week terug te kijken naar een prachtig resultaat! Het team is binnen de logistiek het meest waardevolle stuk gereedschap. Essentieel dus dat het soepel blijft draaien. Ik vind het dan ook enorm belangrijk dat er gelachen wordt op de werkvloer. Dit lukt de ene dag beter dan de andere dag, maar als ik vanuit het magazijn een gierende lach hoor en er aan het einde van de dag een prachtig resultaat is neergezet, klap ik tevreden mijn laptop dicht.

 

Heb je weleens een grappige situatie meegemaakt bij Norah?

Hahaha, dit gebeurt dagelijks als je het mij vraagt.

Zo ben ik dit jaar 49 geworden en tja, wie de bal kaatst kan de bal terugverwachten. Die dag opende ik met enige “voorzichtigheid” de voordeur van het Norah hoofdkantoor. Terecht want mijn profielfoto van Facebook bleek meermaals te zijn mishandeld door een Snapchat-filter. Kopieën daarvan hingen door het hele pand, tot zelfs het toilet. Daarnaast was ook mijn werkplek redelijk aangepakt. Heerlijk, ik heb er smakelijk om gelachen… De aanstichters werken ondertussen niet meer bij Norah trouwens.

(Geintje natuurlijk, maar hun verjaardag-data houd ik sindsdien nauwlettend in de gaten).

 

Als je voor één dag een andere functie kan vervullen binnen Norah, welke zou dat dan zijn?

Ik zou het niet weten. Eigenlijk heb ik die wens niet. Met mijn huidige functie ben ik heel tevreden. Ik heb tijdens mijn loopbaan meerdere functies gehad en nu ben ik na 21 jaar weer op deze plek terechtgekomen. Dat zegt genoeg, denk ik.

 

 

Deel dit bericht