Even voorstellen: Sylvana van Marketing

Even over jouw carrière bij Norah…

Sylvana werkt als Marketing Coördinator op de marketingafdeling.

 

Hoe ben je bij Norah terecht gekomen?

Ik werk dit jaar vijf jaar bij de organisatie. De eerste twee jaar heb ik als marketeer voor het merk X-two gewerkt. Ik zat toen wel al bij het marketing-team van Norah op de afdeling. Super gezellig! Toen X-two werd opgeheven ben ik overgestapt naar het Norah marketingteam. Hoewel ik het ook erg leuk vond om voor X-two te werken, paste het merk Norah nog beter bij mij. De kleding, de maten, de pasvormen. Het een extra leuk om acties en mailingen voor een merk te bedenken als je het zelf kunt dragen!

 

Wat doe je als Marketing Coördinator bij Norah?

Op dit moment ben ik Marketing Coördinator. Dat betekent dat ik samen met het team acties bedenk voor Norah om deze vervolgens uit te zetten bij diverse afdelingen en specialisten. Ik houd dan in de gaten of alles goed op elkaar afgestemd wordt. Gebruikt iedereen wel dezelfde campagnebeelden, teksten, logo’s etc.? Dit communiceer ik vervolgens naar de winkels en het hoofdkantoor. Daarnaast heb ik regelmatig contact met winkels die aan een lokale actie deelnemen of zelf iets organiseren. In principe wordt alles wat je van Norah ziet (posters, e-mails, advertenties, de website, maar ook de prijskaartjes e.a.) gemaakt of bedacht op de marketingafdeling en komt het dus ook langs mij. Dit maakt mijn werk heel gevarieerd.

 

Op welk project van de afgelopen jaren ben je het meest trots?

Beurzen maak ik vaak van het begin tot het einde mee en dat ik vind ik heel tof. Het moment van de inschrijving, wat het thema gaat worden, hoe wij dit kunnen gebruiken in onze communicatie naar de klant en wat voor acties we hieraan hangen. Als Norah meedoet met een beurs zoals de Margriet Winterfair of de Libelle Zomerweek ben ik sowieso altijd één dag op de stand aan het meewerken. Dan zie je pas echt wie de Norah klant is en hoe er wordt gereageerd op onze acties. Vinden klanten het leuk om een kraskaartje te ontvangen? Snappen ze hoe het werkt? Wat vinden ze van de beursaanbiedingen? Als je daar dan staat en je ziet hoe alles geolied verloopt, maakt dat je echt wel trots op Norah als merk.

 

Wat zorgt er in jouw huidige functie voor dat jij met plezier naar je werk gaat?

Zeker de veelzijdigheid qua werkzaamheden! Het ene moment ben ik bezig met een campagne om e-mailadressen van oude klanten te verzamelen en het andere moment zet ik een samenwerking op met Fletcher hotels. Het gaat echt alle kanten op en geen dag is hetzelfde. En heel cliché; mijn collega’s zorgen er ook voor dat ik met plezier naar kantoor ga.

 

Wat is de grootste uitdaging in je werk?

Ieder jaar proberen we weer onze klant te verrassen. Dit blijft altijd weer een uitdaging want we hebben al veel unieke campagnes gehad; Het Norah Nazomerfestival, Win een jaar lang gratis bloemen, Wie wordt Norah’s BFF, Vriendinnendagen, Het Norah zomerboek en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik kijk veel naar andere organisaties en lees veel over wat er in de retail gebeurd. Op deze manier blijf ik op de hoogte en kunnen we inspringen op speciale gebeurtenissen en de leukste acties bedenken.

 

Als je voor één dag een andere functie kan vervullen binnen Norah, welke zou dat dan zijn?

Oeh, dit is erg lastig… ik heb als Marketing Coördinator namelijk de leukste functie op de leukste afdeling!

 

Deel dit bericht