Carrière in de mode: Linda over haar baan als verkoopmedewerker bij Norah Bussum

Midden in Nederland, in het hart van ’t Gooi vind je Norah Bussum. Een gezellige winkel die onlangs haar 1-jarig bestaan vierde. Linda (55) woont samen met haar man en hond in Bussum en werkt als verkoopmedewerker bij de Norah winkel in haar woonplaats. Naast haar baan bij Norah is ze graag buiten, hardlopend of wandelend met de hond en brengt ze tijd door met vriendinnen.

Hoe ben je bij Norah terechtgekomen?

Ik kende het merk al toen ik zelf nog maat 50 had. Na mijn maagverkleining kon ik nog steeds heel goed slagen bij Norah dus zodra ik hoorde dat er ook in mijn woonplaats een Norah winkel kwam heb ik meteen gesolliciteerd. Ik was de eerste die werd aangenomen voor onze winkel in Bussum!

"Ik haal er heel veel energie uit om samen met de klant te zoeken naar items die bij hen passen, de tijd voor ze te nemen en uiteindelijk een prachtige outfit samen te stellen waar ze zich mooi in voelen."

Wat is vind je het leukste aan jouw baan als verkoopmedewerker bij Norah Bussum?

Het leukste vind ik om klanten met een maatje meer te helpen. Hen voel ik goed aan omdat ik zelf vaak met dezelfde dingen heb geworsteld. Dat maakt het extra bijzonder als ik met een mooie Norah outfit hun zelfvertrouwen een boost kan geven.

Daarnaast vind ik het leuk om nu klanten met een kleinere maat te adviseren, ook deze dames hebben niet altijd een goed zelfbeeld. Ik haal er heel veel energie uit om samen met de klant te zoeken naar items die bij hen passen, de tijd voor ze te nemen en uiteindelijk een prachtige outfit samen te stellen waar ze zich mooi in voelen.

Wat zou je graag willen bereiken bij Norah?

Sinds een aantal maanden verdiep ik me steeds meer in het visual merchandise gedeelte: leren over de stoffen en het combineren van verschillende materialen. Heel erg interessant! Je bent nooit te oud om te leren, dat is dus echt zo.

Wat is het meest bijzondere dat je tijdens je werk als verkoopmedewerker bij Norah Bussum hebt meegemaakt?

Onlangs kwam er een knappe jongeman de winkel in. Hij draagt dameskleding en ik mocht hem helpen bij het kiezen van een aantal nieuwe items. Fijn om te zien dat hij tevreden de winkel uitgaat met een tas vol nieuwe Norah kleding. Ik ben zo blij dat dat langzamerhand allemaal geaccepteerd wordt.

"Onlangs kwam er een knappe jongeman de winkel in. Hij draagt dameskleding en ik mocht hem helpen bij het kiezen van een aantal nieuwe items."

Vind jouw nieuwe baan bij Norah