Magazijn medewerker

Lijkt het jou leuk om mee te dragen aan het logistieke proces van Norah? En ben jij een hard werkende magazijnmedewerker? Dan is dit de baan voor jou!

Sales support medewerker

Ben jij opzoek naar een afwisselende functie binnen een snelgroeiende retailorganisatie? Dan ben jij de sales support medewerker die wij zoeken!

Interim E-commerce manager

Als Interim E-commerce manager ben je in de periode maart t/m augustus eindverantwoordelijk voor Norah.eu en stuur je de afdeling E-commerce aan.

Assistent store manager Alkmaar

Vanwege de opening van onze nieuwe Norah winkel zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent store manager voor in Alkmaar!

Weekendhulp Alkmaar

Vind jij het leuk om mee te helpen met de opening van onze nieuwe Norah winkel in Alkmaar? Lees dan snel deze vacature verder!

Afstudeerstage bedrijfseconomie

Ben jij een leergierige student die op zoek is naar een uitdagende en leerzame afstudeerstage bij een groeiende organisatie? Loop stage bij Norah!

Proces operator

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met een technisch randje? Duik jij graag vol in de handleidingen om alles te leren over het reilen en zeilen van machines? Dan is de functie als proces operator bij Norah misschien de perfecte baan voor jou!

Stage verkoopmedewerker (BOL)

Wil je een meewerk-stage, snuffelstage of een blokstage lopen in de kledingbranche? Dat kan bij Norah! In een groot deel van onze Norah winkels kun je met verschillende opleidingen stagelopen.

Open sollicitatie

Op zoek naar een leuke baan bij Norah en zie je geen geschikte vacature op onze vacaturepagina staan? Geen probleem!