Junior IT medewerker

Haal jij energie uit het helpen van mensen en ben je communicatief vaardig? Als junior IT medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor gebruikersvragen en het melden van verstoringen.

Magazijn medewerker

Als magazijn medewerker in Alkmaar neem jij de uitvoering van de logistieke opdrachten van Norah voor je rekening.

Chauffeur

Ken jij alle wegen en alle sluiproutes van Nederland om zo op tijd onze winkels te kunnen bevoorraden? Kortom, ben jij dé chauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Business architect

Als business architect ben jij de “digitale” verbinder binnen Norah. Je zorgt er voor dat je de businessvraagstukken op een technisch of conceptueel niveau kan uitwerken én kunt realiseren om zo een werkende oplossing voor Norah te maken of te bouwen.

Applicatiebeheerder

Ben jij kritisch, analytisch en beschik jij over een sterk probleemoplossend vermogen? Duik jij graag in ICT vraagstukken en kom jij met creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is dit de vacature voor jou!

Proces operator

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met een technisch randje? Duik jij graag vol in de handleidingen om alles te leren over het reilen en zeilen van machines? Dan is de functie als proces operator bij Norah misschien de perfecte baan voor jou!

Logistiek planner

Ben jij stressbestendig en kan jij er voor zorgen dat het logistieke proces van magazijn tot winkel op rolletjes loopt? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken als logistiek planner!

Stage verkoopmedewerker (BOL)

Wil je een meewerk-stage, snuffelstage of een blokstage lopen in de kledingbranche? Dat kan bij Norah! In een groot deel van onze Norah winkels kun je met verschillende opleidingen stagelopen.

Stage magazijn

Wil jij stagelopen in ons magazijn van ruim 5600m2 en alle logistieke aspecten meekrijgen? Dat kan bij Norah! Ons kantoor en distributiecentrum vallen samen onder één dak in Alkmaar.

Open sollicitatie

Op zoek naar een leuke baan bij Norah en zie je geen geschikte vacature op onze vacaturepagina staan? Geen probleem!