Stage marketing & communicatie

Per september 2023 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die minimaal 4 tot 5 dagen per week beschikbaar is voor een periode van 20 weken (langer/korter is in overleg mogelijk).

Supply chain engineer

Wil jij in een klein team verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van processen in onze supply chain en ben je geïnteresseerd in de retail? Ga dan aan de slag als supply chain engineer bij Norah!

Vakantiekracht Alkmaar

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in de zomervakantie van 2023? Kom dan werken bij Norah Alkmaar!

Chauffeur

Ben jij op zoek naar een dynamische baan in de transport? Ga dan aan de slag als chauffeur bij Norah!

Vakantiekracht magazijn medewerker

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de zomervakantie van 2023? Voor Norah zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die het gezellige team willen gaan versterken.

Recruiter

Weet jij de perfecte kandidaat te bereiken en enthousiast te maken voor onze jobs? Ga dan aan de slag als recruiter bij Norah!

Visual Merchandiser (Nederland)

Zit jij bomvol creativiteit? Weet jij hoe je een winkel zo moet inrichten dat onze huisstijl en collectie tot z’n recht komt? Dan ben jij dé visual merchandiser in Nederland die wij zoeken!

Visual Merchandiser (Noord-Holland)

Zit jij bomvol creativiteit? Weet jij hoe je een winkel zo moet inrichten dat onze huisstijl en collectie tot z’n recht komt? Ben jij woonachtig in de regio Noord Holland? Dan ben jij dé visual merchandiser die wij zoeken!

Online marketeer

Ben jij een (ervaren) online marketeer die graag in de breedte verantwoordelijk is voor de online performance van Norah? Kom dan werken bij Norah!

Verkoopmedewerker Alkmaar

Als verkoopmedewerker bij Norah Alkmaar geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.