Meet Samantha: Verkoopmedewerker bij Norah Emmeloord

In het hart van de Noordoostpolder vind je Norah Emmeloord. Een ruime en gezellige winkel waar je heerlijk kunt struinen door de collectie.

Samantha (37) woont samen met haar ‘bijna’ man, twee kinderen en hond in Emmeloord. Sinds een jaar werkt ze als verkoopmedewerker bij Norah en daarnaast heeft ze samen met haar moeder al 10 jaar een eigen taartenbedrijf. Als ze niet thuis of aan het werk is kun je haar regelmatig vinden in de sportschool, in de tuin of bij een willekeurig koffiezetapparaat.

Hoe ben je bij Norah Emmeloord terechtgekomen?

Dat is een grappig verhaal! Ik leerde Norah kennen dankzij een sportvriendin. Haar kleding was te groot geworden dus gaf ze mij een aantal Norah items. Prachtige kleding met vrolijke prints: helemaal mijn smaak. Toen er een Norah outlet in Emmeloord kwam ben ik snel een kijkje gaan nemen. Toen de outlet uiteindelijk werd omgetoverd tot een ‘gewone’ Norah winkel was ik al een vaste klant.

Tijdens één van mijn bezoekjes vroeg ik de verkoopster of je als personeel korting krijgt. Haar antwoord was ja en op dat moment waren ze toevallig precies op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker. Dat leek me wel wat! Een paar dagen later had ik al een sollicitatiegesprek en de rest is geschiedenis. Op 1 september werk ik precies één jaar bij Norah.

Wat vind je het leukste aan het werk bij als verkoopmedewerker bij Norah Emmeloord?

Ik vind de afwisseling qua taken erg leuk. Ook de kleding natuurlijk, want het is elke week weer heerlijk om de nieuwe collectie uit te pakken. Daar gaat geregeld wat van mee naar huis! Verder vind ik het contact met de klanten in de winkel en ons gezellig team ontzettend fijn.

"Ik vind de afwisseling qua taken erg leuk. Ook de kleding natuurlijk, want het is elke week weer heerlijk om de nieuwe collectie uit te pakken."

Hoe ziet een typische werkdag eruit voor jou?

Elke dag start ik met een lekker kopje koffie. Zo start ik de dag rustig op terwijl ik Oneteam even doorlees. Vervolgens ga ik in de winkel klanten helpen, ondertussen de kleding op netjes op maat hangen en als het rustig is snel een bezem door de winkel.

Verder ligt het helemaal aan wat er op de planning staat die dag: de ene keer moeten we de indeling van de winkel aanpassen of zijn we bezig met etaleren. De andere keer is het super druk en ben ik bezig klanten te helpen bij de paskamers of aan de kassa. Maar dat maakt het werk juist zo afwisselend en leuk!

Wat zou je graag willen bereiken bij Norah?

Ik hoop nog lang in dit gezellige team te mogen werken! En als de kans zich ooit voordoet lijkt het me leuk om iets met social media pagina’s te doen voor Norah Emmeloord.

Wat is het meest bijzondere dat je tijdens je werk bij als verkoopmedewerker bij Norah Emmeloord hebt meegemaakt?

Een moment die mij altijd is bijgebleven is toen een meneer de kapotte broek van zijn vrouw aan mij gaf. Vervolgens haalde hij dezelfde broek uit het rek in haar maat, gooide de kledinghanger op de grond en rende zo met die broek de winkel uit. Toen stond ik wel even raar te kijken…

Vind jouw nieuwe baan bij Norah