Norah connect met Oneteam

Norah groeit! Dat betekent dat we constant nieuwe collega’s verwelkomen en het team steeds groter wordt. Om te zorgen dat alle collega’s verbonden en betrokken blijven bij Norah werken we sinds deze maand met een nieuw platform: Oneteam.

Na een succesvolle testfase is de app sinds kort uitgerold over de hele organisatie. Oneteam kan gemakkelijk worden gebruikt op de computer en als app op de smartphone. Elke collega heeft een eigen profiel met een tijdlijn is gekoppeld. Daardoor heeft het iets weg van Facebook en is het makkelijk te bedienen. Op de tijdlijn vind je berichten van verschillende afdelingen, algemeen nieuws of tips van de Visual Merchandisers. Ook kun je via Oneteam kennis opdoen door het volgen van E-learnings (handig als je nieuw in dienst komt), reageren op vragenlijsten en zelfs chatten met andere collega’s.

Dankzij Oneteam leer je collega’s uit andere regio’s (beter) kennen en blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurd binnen de organisatie. Zo zijn er verschillende groepen: er is één algemene Norah groep, een groep voor alle winkels, de verschillende regio’s, het hoofdkantoor en een algemene groep voor koffiepraat. In die laatste groep worden gezellige berichten gedeeld over het reilen en zeilen op de werkvloer, maar ook bedankjes en informele nieuwtjes.

Deel dit bericht