Norah groeit verder vanuit nieuw hoofdkantoor in Alkmaar

Met meer dan 90 winkels door heel Nederland – en 2 in België – is Norah niet meer weg te denken uit de winkelstraten. Als gevestigde naam timmert ze hard aan de weg vanuit het gloednieuwe hoofdkantoor op de Boekelermeer in Alkmaar. Op vrijdag 19 september  was de officiële opening van het statige pand langs de A9.

Wie is Norah?

Om de Nederlandse vrouw de kracht te geven om te zijn wie ze is op ieder moment, maakt Norah elke collectie in de maten 36 t/m 48. Geen plussize, maar gewoon maten voor de Hollandse vrouw. In de winkels kun je terecht voor persoonlijk advies en een gezellig kopje koffie. Je vindt er de laatste trends, maar ook basics en comfort. En zoals een echte Hollandse, is Norah verrassend scherp geprijsd.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Nieuw hoofdkantoor in Alkmaar

Met de enorme groei van Norah was er behoefte aan meer ruimte in het hoofdkantoor, dat ook het distributiecentrum is. Het grote pand staat aan de rechterkant als je Alkmaar binnenrijdt vanaf de A9. De ideale locatie vanuit waar alle webshopbestellingen worden verzonden én alle 90 winkels vlot worden bevoorraad. Met een oppervlak van 8000m2 en een nieuwe sorteermachine is Norah klaar om de grootste winkelketen in dameskleding voor haar maatrange te worden.

Het interieur van het kantoor sluit naadloos aan bij het nieuwe winkelconcept: Hierin staan licht en ronde vormen centraal. Het moderne betonnen geraamte is opgedeeld in grote ruimtes die op hun beurt zijn aangekleed met veel planten, hout en per verdieping een eigen kleurthema. Daarmee creëert Norah sfeervolle ruimtes waar nieuwe ideeën kunnen bloeien. Hier staan werknemers zowel in teams als individueel in hun kracht.