Norah opent 93e winkel in Breda

Met rap tempo verovert Norah de Nederlandse winkelstraten. De nieuwste winkel is te vinden in het zuiden van het land, in de Noord-Brabantse stad Breda. In winkelcentrum de Burcht ben je vanaf nu aan het goede adres als je op zoek bent naar fantastische en betaalbare kleding in maat 36 tot en met 48.

Nieuwste winkelconcept voor Norah Breda

Norah Breda is volledig vormgegeven in het nieuwste winkel concept. Je herkent zo’n Norah winkel aan de zachte kleuren, ronde vormen en contrasterende zwart en wit stalen buizen. In het midden van elke winkel prijkt een catwalk waar verschillende mannequins de mooiste items uit de collectie showen. De ruimtes geven je een ‘wow’ gevoel en zorgen tegelijkertijd voor genoeg rust en overzicht om op je gemak te winkelen. Elke winkel is de perfecte plek om je te laten inspireren en adviseren op het gebied van mode, maar ook vooral een plaats waar de klant zich op haar gemak voelt en graag binnenstapt.

 

Tekst gaat verder onder de foto.

Mode voor de Nederlandse vrouw

Om de Nederlandse vrouw de kracht te geven om te zijn wie ze is op ieder moment, maakt Norah elke collectie in de maten 36 t/m 48. Geen plussize, maar gewoon maten voor de Hollandse vrouw. In de winkels kun je terecht voor persoonlijk advies en een gezellig kopje koffie. Je vindt er de laatste trends, maar ook basics en comfort. En zoals een echte Hollandse, is Norah verrassend scherp geprijsd.

Kom jij ook werken in één van de nieuwe winkels?

De komende tijd zullen er nog meer nieuwe Norah winkels geopend worden. Wil jij deel uitmaken van zo’n nieuw team? Houd dan onze vacatures goed in de gaten. Wie weet sta jij binnenkort ook te stralen tijdens de opening van een nieuwe Norah winkel!