Medewerker Magazijn

Als Magazijn Medewerker neem je de uitvoering van de logistieke opdrachten van Norah voor je rekening. Kan jij zowel zelfstandig als in een team werken en kun je het zwaardere werk lichamelijk aan? Ben je daarnaast 40 uur in de week beschikbaar en woonachtig in Beverwijk? Lees dan snel verder!

Chauffeur

Als chauffeur bij Norah heb je een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is! Hoofdzakelijk zorg je ervoor dat onze producten tijdens de uitleveringen geleverd worden aan onze winkels.

Verkoop medewerker Bovenkarspel

Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de winkel. Je adviseert klanten bij hun aankopen, denkt mee over de inrichting van de winkel, draagt zorg voor de presentatie en signaleert verbeterpunten.

Verkoop medewerker Bovenkarspel | Oproepkracht

Als flexibele oproepkracht ben jij het gezicht van de winkel. Je adviseert klanten bij hun aankopen, denkt mee over de inrichting van de winkel, draagt zorg voor de presentatie en signaleert verbeterpunten.

Storemanager Diemen

Als storemanager ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze verkoopmedewerkers, want jij zorgt ervoor dat deze medewerkers de juiste ondersteuning krijgen om de gestelde doelen te behalen.

Productfotograaf

Als productfotograaf ben je verantwoordelijk voor de productfotografie van ons merk Norah. Je zorgt ervoor dat de wekelijkse collectie gefotografeerd wordt op zowel een model en als vrijstaand beeld (packshots). Daarin werk je nauw samen met de fotostudio medewerker en creatieve fotograaf. Norah beschikt over een eigen in-house fotostudio op ons hoofdkantoor in Heerhugowaard. De afdeling fotografie is onderdeel van het gezellige marketingteam.

Open sollicitatie

Op zoek naar een leuke baan bij Norah en zie je geen geschikte vacature op onze vacaturepagina staan? Geen probleem!