Flexibele oproepkracht Kampen

Voor Norah Kampen zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Magazijn medewerker

Lijkt het jou leuk om mee te dragen aan het logistieke proces van Norah? En ben jij een hard werkende magazijnmedewerker? Dan is dit de baan voor jou!

Store manager Gouda

Als store manager van Norah Gouda ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.

Verkoopmedewerker Sneek

Voor Norah Sneek zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Store manager Bussum

In deze rol haal je het beste uit je team. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met het team van Norah Bussum zorg je voor blije klanten.

Flexibele oproepkracht Diemen

Voor Norah Diemen zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Verkoopmedewerker Diemen

Als verkoopmedewerker bij Norah Diemen geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.

Verkoopmedewerker Tiel

Als verkoopmedewerker bij Norah Tiel geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.

Store manager Zeist

In deze functie werk je als echte verbinder. Als store manager van Norah Zeist haal je het beste uit je collega’s en zorgen jullie samen voor tevreden klanten.

Weekendhulp Etten-Leur

Als verkoopmedewerker bij Norah Etten-Leur geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.