Flexibele oproepkracht Roermond

Voor Norah Roermond zijn we op zoek naar een flexibele oproepkracht. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Verkoopmedewerker Roermond

Als verkoopmedewerker bij Norah Roermond geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.

Verkoopmedewerker Raalte

Voor Norah Raalte zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.

Doorpasmodel damesmode maat 38

Heb jij de juiste maten voor ons? Als doorpasmodel bij Norah pas je de nieuwste collecties door op pasvorm en maat en denkt mee over de nieuwste looks.

Magazijnmedewerker (fulltime)

Op zoek naar een afwisselende baan in het magazijn? Bij Norah kun je de mouwen opstropen als magazijnmedewerker en ben je continue in beweging.

Verkoopmedewerker IJmuiden

Als verkoopmedewerker bij Norah IJmuiden geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.

Flexibele oproepkracht IJmuiden

Als flexibele oproepkracht bij Norah IJmuiden geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en bouw je mee aan Norah.

Magazijnmedewerker (parttime)

Op zoek naar een afwisselende baan in het magazijn? Bij Norah kun je de mouwen opstropen als magazijnmedewerker en ben je continue in beweging.

Store manager Bussum & Zeist

Als store manager van de Norah winkels Bussum & Zeist ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.