Team Norah loopt de Pink Ribbon Dam tot Dam wandeltocht

Op zaterdag 17 september was het zover: Na 3 jaar kon eindelijk de Dam tot Dam loop weer plaatsvinden. 10 medewerkers van Norah wandelden als team de 10 kilometer een haalden daarmee samen een mooi bedrag van €878,- op voor Pink Ribbon

De noodzaak van borstkankeronderzoek

Het evenement sluit perfect aan bij Norah’s Pink campagne voor de maand oktober. Deze maand staat al jarenlang bekend als de borstkankermaand: een maand waarin Pink Ribbon Nederlanders oproept geld te doneren voor onderzoek om borstkanker te voorkomen en beter te behandelen. Maar ook een moment waarop de stichting extra aandacht vraagt voor het controleren van je eigen borsten en de ziekte op die manier vroegtijdig te ontdekken.

De cijfers vertellen ons dat 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt. Een schrikbarend hoog aantal en juist daarom is borstkankeronderzoek zo belangrijk. Met de Pink collectie helpt Norah actief door te doneren aan Pink Ribbon. Per verkocht item uit de speciale collectie wordt 3 euro gedoneerd. Daarnaast helpt Norah tijdens de campagne het bewustzijn rondom borstkanker te vergroten door Nederland een beetje meer roze te kleuren tijdens de borstkankermaand.

Norah komt in actie in de strijd tegen borstkanker

De actie voor Pink Ribbon is belangrijk voor Norah. Niet alleen is de doelgroep vrouw, ook het grootste gedeelte van alle werknemers bestaat uit vrouwen. Dat betekent dat veel klanten én medewerkers direct of indirect met borstkanker te maken krijgen. Om al deze mensen steunen pakt Norah in de maand oktober uit met de Pink Ribbon campagne: voor alle vrouwen.