Supply chain engineer

Wil jij in een klein team verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van processen in onze supply chain en ben je geïnteresseerd in de retail? Ga dan aan de slag als supply chain engineer bij Norah!

Chauffeur

Ben jij op zoek naar een dynamische baan in de transport? Ga dan aan de slag als chauffeur bij Norah!

Visual Merchandiser (Oost)

Zit jij bomvol creativiteit? Weet jij hoe je een winkel zo moet inrichten dat onze huisstijl en collectie tot z’n recht komt? Dan ben jij dé visual merchandiser in Oost die wij zoeken!

Visual Merchandiser (Noord-Holland)

Zit jij bomvol creativiteit? Weet jij hoe je een winkel zo moet inrichten dat onze huisstijl en collectie tot z’n recht komt? Ben jij woonachtig in de regio Noord Holland? Dan ben jij dé visual merchandiser die wij zoeken!

Meewerkend voorman expeditie

Vind jij het een leuke uitdaging om er dagelijks voor te zorgen dat de logistieke opdrachten op tijd de deur uit gaan? Kom dan werken bij Norah! Norah is op zoek naar een meewerkend voorman voor expeditie.

Stagiair magazijn medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame BOL of BBL stage voor in het magazijn? Ga dan aan de slag bij Norah! Bij Norah zijn we op zoek naar stagiaires die in ons willen versterken in het magazijn!

Stage bedrijfseconomie/accountancy

Ben jij een leergierige student die in september 2023 op zoek is naar een uitdagende en leerzame stage bij een snel groeiende organisatie? Loop dan stage bij Norah!