Stap jij in de wereld van Norah?

Vind jouw droombaan

Flexibele oproepkracht Zwolle
Zwolle
0
Als flexibele oproepkracht bij Norah Zwolle geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.
Flexibele oproepkracht Zeist
Zeist
0
Als flexibele oproepkracht bij Norah Zeist geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.
Weekendhulp/bijbaan Heerhugowaard
Heerhugowaard
0
Woon jij in de buurt van Heerhugowaard, houd je van mode en werk je graag in een team? Dan is dit misschien wel de perfecte bijbaan voor jou!
Flexibele oproepkracht Bovenkarspel
Bovenkarspel
0
Houd jij van styling en werk je graag in een team? Bij Norah Bovenkarspel zijn we op zoek naar een flexibele oproepkracht.
Flexibele oproepkracht Heerhugowaard
Heerhugowaard
0
Voor Norah Heerhugowaard zijn we op zoek naar een flexibele oproepkracht. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.
Store manager Zeist en Bussum
Bussum, Zeist
30 - 38
In deze functie werk je als echte verbinder. Als store manager van Norah Zeist en Norah Bussum haal je het beste uit je collega’s en zorgen jullie samen voor tevreden klanten.
Verkoopmedewerker Alkmaar
Alkmaar
12
Als verkoopmedewerker bij Norah Alkmaar geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.
Meewerkend voorman expeditie
Alkmaar
40
Vind jij het een leuke uitdaging om er dagelijks voor te zorgen dat de logistieke opdrachten op tijd de deur uit gaan? Kom dan werken bij Norah! Norah is op zoek naar een meewerkend voorman voor expeditie.
Flexibele oproepkracht Almere
Almere
0
Als flexibele oproepkracht bij Norah Almere geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.
Store manager Almere
Almere
32
In deze functie werk je als echte verbinder. Als store manager van Norah Almere haal je het beste uit je collega’s en zorgen jullie samen voor tevreden klanten.