Stap jij in de wereld van Norah?

Vind jouw droombaan

Voorraadbeheerder
Alkmaar
40
Ben jij een (ervaren) voorraadbeheerder die als geen ander het overzicht weet te bewaren? Bekijk dan onze vacature als voorraadbeheerder!
Verkoopmedewerker Diemen
Diemen
0 - 15
Houd jij van styling en werk je graag in een team? Bij Norah Diemen zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker.
Teamleider magazijn
Alkmaar
40
Ben jij altijd op zoek naar nieuwe manieren om mensen te motiveren en aan te sturen? Bekijk dan onze vacature als teamleider magazijn!
Verkoopmedewerker Gorinchem
Gorinchem
0 - 20
Als verkoopmedewerker bij Norah Gorinchem geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.
Assistent Storemanager Harderwijk
Harderwijk
28
Als assistent store manager van Norah Harderwijk ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retail functie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.
Verkoopmedewerker Emmeloord
Emmeloord
0 - 20
Voor Norah Emmeloord zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.
Proces operator
Alkmaar
32 - 40
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met een technisch randje? Duik jij graag vol in de handleidingen om alles te leren over het reilen en zeilen van machines? Dan is de functie als proces operator bij Norah misschien de perfecte baan voor jou!
Verkoopmedewerker Ede
Ede
24
Voor Norah Ede zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.
Verkoopmedewerker Ede
Ede
15
Als verkoopmedewerker bij Norah Ede geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.
Store manager Ede
Ede
34
Als store manager van Norah Ede ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.