Stap jij in de wereld van Norah?

Vind jouw droombaan

Flexibele oproepkracht Roermond
Roermond
0
Voor Norah Roermond zijn we op zoek naar een flexibele oproepkracht. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.
Verkoopmedewerker Roermond
Roermond
16-24
Als verkoopmedewerker bij Norah Roermond geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.
Verkoopmedewerker Raalte
Raalte
24
Voor Norah Raalte zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker. In deze rol denk je mee over de inrichting van de winkel, help je klanten en bouw je mee aan de groei van Norah.
Doorpasmodel damesmode maat 38
Alkmaar
0 - 32
Heb jij de juiste maten voor ons? Als doorpasmodel bij Norah pas je de nieuwste collecties door op pasvorm en maat en denkt mee over de nieuwste looks.
Magazijnmedewerker (fulltime)
Alkmaar
40
Op zoek naar een afwisselende baan in het magazijn? Bij Norah kun je de mouwen opstropen als magazijnmedewerker en ben je continue in beweging.
Verkoopmedewerker IJmuiden
IJmuiden
20
Als verkoopmedewerker bij Norah IJmuiden geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en merk je verbeterpunten op.
Flexibele oproepkracht IJmuiden
IJmuiden
0
Als flexibele oproepkracht bij Norah IJmuiden geef je klanten stylingadvies, zorg je dat de winkel er goed uitziet en bouw je mee aan Norah.
Magazijnmedewerker (parttime)
Alkmaar
24 - 32
Op zoek naar een afwisselende baan in het magazijn? Bij Norah kun je de mouwen opstropen als magazijnmedewerker en ben je continue in beweging.
Stage fotografie/videografie en productie
Alkmaar
40
Ben jij een creatieve student richting Fotografie & Videografie met een oog voor detail en een passie voor mode? Kom stage lopen bij Norah!
Store manager Bussum & Zeist
Zeist, Bussum
32 - 36
Als store manager van de Norah winkels Bussum & Zeist ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.