10 Vragen aan Anneloes van Norah Groningen

Elke maand maak je in de rubriek ’10 vragen aan’ kennis met Norah medewerkers uit heel Nederland en België. Deze keer geef ik het woord aan Anneloes, verkoopmedewerker bij Norah Groningen.

Naam: Anneloes

Leeftijd: 21 jaar

Woont in: Groningen

Baan: Verkoopmedewerker bij Norah Groningen

Favoriete modeseizoen: Mijn favoriete modeseizoen is toch wel de winter. Ik houd van truien en jasjes, eigenlijk dikkere kleding in het algemeen.

Persoonlijke stijlicoon: Meghan Markle, als ze een casual outfit draagt.

 

#1 Wat betekent mode voor jou?

Mode betekent voor mij jezelf kunnen uiten. Net als make-up is kleding voor mij een vorm van zelfexpressie. Daarom trek ik me ook niets aan van wat anderen van mijn kledingstijl vinden.

 

#2 Wat vind je zo leuk aan je werk als verkoopmedewerker bij Norah Groningen?

Ik vind het team hier in de winkel het allerleukste! Ik heb vijf hele lieve dames in mijn team met wie ik het altijd naar mijn zin heb.

 

#3 Wat geeft jou zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen vind ik iets dat je moet uitstralen! Als ik ’s ochtends in de spiegel kijk, terwijl ik me aankleed voel ik me op m’n best. Op dagen dat ik me minder goed voel “acteer” ik even dat ik wel zelfverzekerd ben en meestal komt mijn zelfvertrouwen dan vanzelf terug.

 

#4 Welke stylingtips geef jij het meeste aan klanten?

Dat ze haar outfit zelf echt tof moet vinden. Vaak kan ik aan het gezicht van klanten goed inschatten wat ze ervan vinden als ze de paskamer uitkomen.

 

#5 Wat is jouw all-time favoriete Norah item?

Dit klinkt misschien een beetje stom, maar mijn absolute favoriet is het Norah waszakje. Die waszakjes zijn super handig omdat ze zo groot zijn. Qua Norah kleding ga ik voor de spijkerbroek. Die zitten als gegoten!

 

#6 Wat is jouw gouden regel als het gaat om mode?

Gebruik een basic. Ik houd er ontzettend van om basics te combineren met uitgesproken items om zo een speelse outfit te creëren. Met een goed basis item houd je de outfit in balans.

 

#7 Wat is het meest bijzondere dat je ooit hebt meegemaakt in de winkel?

Afgelopen zomer was er een moment waarop, heel toevallig, in vier van de vijf paskamers klanten stonden die dezelfde stippenjurk aan het passen waren. Margriet, één van mijn collega’s droeg dezelfde jurk ook die dag. We hebben toen een foto gemaakt van alle dames bij elkaar in dezelfde outfit.

 

#8 Wat is op dit moment jouw favoriete modetrend?

Ik vind gebreide overslag truien momenteel heel erg gaaf! Ook ben ik helemaal gek van de Dr. Martens boots met plateauzolen.

 

#9 Welke modetrend mogen we van jou snel vergeten?

De low waist spijkerbroeken. Ik vind dat zó niet flatterend.

 

#10 Waar mogen we jou altijd voor wakker maken?

Een frisse duik in het zwembad! Oh én American pancakes. 😍

 

Deel dit bericht