10 Vragen aan Antoinet van Norah Deventer

Elke maand maak je in de rubriek ’10 vragen aan’ kennis met Norah medewerkers uit heel Nederland en België. Deze week het geef ik het woord aan Antoinet van Norah Deventer.

Naam: Antoinet

Leeftijd: Dit jaar ga ik de 60 jaar aantikken

Woont in: Deventer

Baan: Verkoopmedewerker bij Norah Deventer

Favoriete modeseizoen: De herfst, ik houd enorm van warme kleuren. Lekkere truien en je outfit opbouwen uit laagjes (hoewel ik dat de laatste jaren in verband met mijn leeftijd soms wel een beetje te warm vind).

Persoonlijke stijlicoon: Een stijlicoon heb ik niet, maar ik bewonder mensen die helemaal out of the box gaan. Zoals mensen die zich volledig in country kleding hullen, een gothic style hebben of mannen die make-up dragen. Eigenlijk mensen die gewoon doen waar ze zich goed bij voelen!

 

#1 Wat betekent mode voor jou?

Mooi zijn op je eigen manier!

 

#2 Wat vind je zo leuk aan je werk als verkoopmedewerker bij Norah?

Ik vind het ontzettend fijn om onder de mensen te zijn in een ongedwongen sfeer. Het team hier is niet te groot waardoor het contact met collega’s heel goed is. Daarnaast vind ik het super leuk om elke week weer een nieuwe collectie te verkopen.

 

#3 Wat geeft jou zelfvertrouwen?

Mijn zelfvertrouwen krijgt altijd wel een boost als ik een compliment krijg over mijn uiterlijk. Zowel van klanten als van mijn echtgenoot!

 

#4 Welke stylingtips geef jij het meeste aan klanten?

Zelf ben ik wat voller en ik geef klanten met ongeveer hetzelfde lichaamstype als ik regelmatig het advies om niet te groot te kopen. En het is een cliché maar wel waar: koop kleding waar jij je lekker in voelt!

 

#5 Wat is jouw all-time favoriete Norah item?

De gecoate broek!

 

#6 Wat is jouw gouden regel als het gaat om mode?

In de mode of niet, draag vooral waar jij je prettig in voelt.

 

#7 Wat is het meest bijzondere dat je ooit hebt meegemaakt in de winkel?

Ondertussen kan ik er wel een boek over schrijven! In de winkel maak ik zowel leuke als minder leuke dingen mee. Wat is het meest bijzonder vond was toen een vaste klant, die ik toevallig kende van mijn vorige baan, mij in vertrouwen nam en vertelde dat ze al jaren een pruik draagt. Dat was mij nooit opgevallen. Zoiets zorgt voor een bijzondere band met klanten!

 

#8 Wat is op dit moment jouw favoriete modetrend?

Met stip op één staat bij mij momenteel de hoodie. Ik draag ‘m als trui of als jurk, net waar ik zin in heb.

 

#9 Welke modetrend mogen we van jou snel vergeten?

De witte legging en bandplooibroeken!

 

#10 Wat betekent Zevenaar voor jou?

In Deventer ben ik geboren en getogen en ik wil er eigenlijk nooit weg. Hoewel het de grootte heeft van een stad voelt het meer als een dorp. Iedereen kent elkaar of heeft wel een connectie met de ander.

 

Deel dit bericht