10 Vragen aan HR-stagiaire Linda

In de rubriek ’10 vragen aan’ maak je kennis met Norah medewerkers uit heel Nederland en België. Deze keer het woord aan Linda: HR-stagiaire op het hoofdkantoor in Alkmaar.

Naam: Linda

Leeftijd: 23 jaar

Woont in: Stroet

Functie: HR-stagiaire

Favoriete modeseizoen: Ik vind eigenlijk alle modeseizoenen erg leuk! Ik draag graag blousejes en blazers met een jeans of pantalon. Dit kan heel goed in de herfst en in de winter, maar ook in de lente met lichte kleuren bijvoorbeeld. In de winter vind ik het ook heerlijk een warme trui aan te doen! Eigenlijk combineer ik mijn kleren het hele jaar door op verschillende manieren.

 

#1 Wat betekent mode voor jou?
Mode betekent voor mij dragen waar jij je goed in voelt en wat je zelf leuk vindt! Ik ben er veel mee bezig en misschien heb ik zelf wel iets te veel kleding… Ik zie er graag verzorgd uit en houd van het plannen van mijn outfits haha. Als er een feestje op de planning staat ben ik van tevoren al bezig met wat ik aan ga trekken. Of ga ik nog even op zoek naar een nieuwe outfit!

 

#2 Wat vind je zo leuk aan je stage als HR-stagiaire bij Norah?
Deze stage is heel dynamisch! Geen dag is hetzelfde en er gebeurt heel veel. Doordat ik met veel ervaren collega’s zit krijg ik veel mee en kan ik ook heel veel leren. Van ziekteverzuim tot recruitment en salarissen, alles komt voorbij. Ik heb veel contact met collega’s op kantoor, maar ook uit de winkels. Het geeft me altijd een prettig gevoel als ik iemand heb geholpen. Daarnaast is het een leuke bijkomstigheid dat Norah een modebedrijf is!

 

#3 Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik rijd zo’n vier á vijf keer per week paard. Binnenkort hoop ik te kunnen starten met wedstrijden. Daarnaast vind ik het erg gezellig om met vrienden en vriendinnen af te spreken. Lekker uiteten, dagjes weg, shoppen of uitgaan.

 

#4 Als je een modetrend zou kunnen terugbrengen, welke zou dat dan zijn?
Hmm goede vraag. Ik zou het eigenlijk niet echt weten, ik heb niet echt iets specifieks wat ik terug zou willen zien.

 

#5 Wat staat er op je bucketlist?
Rondreizen door Amerika! Ik ben er al eens eerder geweest, maar zou graag nog terug willen om nog meer te zien.

 

#6 Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt tijdens je stage?
Ik denk toch wel de verhuizing van het hoofdkantoor van Heerhugowaard naar Alkmaar. Samen met alle collega’s helpen bij de verhuizing en terechtkomen in een gloednieuw pand, waar je pas echt beseft hoe groot Norah is. Heel bijzonder dat ik dat tijdens mijn stage heb mogen meemaken. Wat ik tijdens mijn hele stage als fijn heb ervaren is de sfeer tussen collega’s: De leuke en gezellige praatjes tussendoor en het fijne samenwerken.

 

#7 Welke modetrend mogen we van jou snel vergeten?
Ribbroeken, Nike Airmax en witte leggings. Verschrikkelijk haha!

 

#8 Hoe ziet jouw kledingkast eruit?
Kast? Noem het gerust een kledingstoel haha. Ik kan niet ontkennen, dat ik veel zwart en donkere kleuren in mijn garderobe heb. Lekker veilig en safe, dat ben ik wel met kleding. Tegenwoordig voeg ik er wel steeds meer kleur aan toe, lila en blauw bijvoorbeeld. Ik heb veel rokjes, jurkjes, blouses, shirts, jeans en blazers. Casual, dat is wel een beetje wat mijn kledingkast omschrijft. Ik draag trouwens ook niet vaak sneakers, maar voornamelijk laarsjes.

 

#9 Wat zijn jouw plannen na deze stage?
Ik zit op dit moment in het derde jaar van mijn opleiding Business Studies – HRM, hierna moet ik dus nog één jaar. Ik ga in september een semester in Spanje studeren, aan de universiteit van Valencia. Een super leuk vooruitzicht, maar ook wel een beetje spannend! Als ik terug kom uit Valencia ga ik mijn scriptie schrijven en hoop ik daarna af te studeren. Wat mijn plannen voor daarna zijn, weet ik nog niet helemaal zeker. Misschien eerst reizen en daarna werken of andersom..? Ik weet het nog niet 😊

 

#10 Aangezien de zomer voor de deur staat, wat is jouw favoriete smaak ijs?
Oehh.. dat is pistache! Maar meloen, after eight en strawberry cheesecake vind ik ook erg lekker.

 

Ook stage lopen bij Norah? Neem eens een kijkje op de stagepagina.

Deel dit bericht