10 Vragen aan Mariska van Norah Zevenaar

Elke maand maak je in de rubriek ’10 vragen aan’ kennis met Norah medewerkers uit heel Nederland en België. Deze week het geef ik het woord aan Mariska, verkoopmedewerker bij Norah Zevenaar.

Naam: Mariska

Leeftijd: 35 jaar

Woont in: Zevenaar

Baan: Verkoopmedewerker bij Norah Zevenaar

Favoriete modeseizoen: De lente en zomer! Dan zijn er altijd weer van die vrolijke kleuren en mooie zomerjurken.

Persoonlijke stijlicoon: Onze Visual Merchandiser Sienna. Zij weet niet alleen de winkel mooi te stylen, zelf ziet er ook altijd prachtig uit. Alle items in haar outfits zijn volledig op elkaar afgestemd, van haar accessoires tot haar tas en schoenen.

 

#1 Wat betekent mode voor jou?

Mode is voor mij heel belangrijk. Ik geloof dat wanneer je je goed kleed je kracht uitstraalt!

 

#2 Wat vind je zo leuk aan je werk als verkoopmedewerker bij Norah Zevenaar?

Ik werk met een geweldig team waarin ik volledig mezelf kan zijn en waar ik mij enorm op m’n gemak voel. Daarnaast is het geweldig om klanten te mogen kleden. Vooral als ze nieuwe dingen willen proberen en uit hun comfortzone durven stappen.

 

#3 Wat geeft jou zelfvertrouwen?

Als mijn make-up mooi zit, ik iets leuks aan heb en net bij de kapper ben geweest. Als ik helemaal fris en fruitig uitzie dus! 😉

 

#4 Welke stylingtips geef jij het meeste aan klanten?

Draag losvallende bovenstukken in je broek of rok. En creëer in een jurk altijd een mooie taille met één van onze toffe ceinturen of riemen.

 

#5 Wat is jouw all-time favoriete Norah item?

De gecoate broek met elastieken band! Deze flatteert enorm en is heel makkelijk te combineren met andere items. Ook de maxi jurken van dit moment vind ik geweldig!

 

#6 Wat is jouw gouden regel als het gaat om mode?

Style je kleding af op jouw lichaam. Accentueer je pluspunten en wees trots op je eigen lijf! Iedereen heeft punten die zij minder mooi vinden aan hun lichaam. Door jezelf mooi te kleden en je niet te verstoppen in donkere en te wijde kleding (wat vaak totaal niet nodig is), straal je in de outfit die je draagt!

 

#7 Wat is het meest bijzondere dat je ooit hebt meegemaakt in de winkel?

In de winkel horen we veel mooie en persoonlijke verhalen. Ik vind het altijd heel bijzonder als iemand veel is afgevallen en bij ons een nieuwe garderobe komt uitzoeken. Zo was er laatste een klant die alles wilde passen wat we haar aandroegen. Het is zo mooi om te zien hoe zij die nieuwe versie van zichzelf leerde omarmen. Uiteindelijk ging ze met een volledige garderobe voor zichzelf en een stralende lach de deur uit!

 

#8 Wat is op dit moment jouw favoriete modetrend?

De maxi jurk met een leuke riem en witte sneakers.

 

#9 Welke modetrend mogen we van jou snel vergeten?

Weg met de huispakken! Daar ben ik helemaal klaar mee.

 

#10 Wat betekent Zevenaar voor jou?

Zevenaar is een stad met dorpse kenmerken. Het ligt in een prachtige omgeving en het is hier heel gezellig. De mensen zijn vriendelijk en maken graag een praatje. En laat dat nu precies zijn wat ik graag doe, dus ik voel me hier erg thuis!

 

Deel dit bericht