Marketing & brandmanager

Als marketingmanager ben je verantwoordelijk voor de algehele look & feel van het merk Norah.
Je monitort alle visuele uitingen van het merk en bepaalt of deze aansluiten bij de visie, de doelgroep en de merkwaarden. Jij zorgt voor het vertellen van het ‘Norah verhaal’. Je ontwikkelt creatieve, onderscheidende en daardoor effectieve campagnes waarmee je verder bouwt aan het merk om zodoende de doelgroep te inspireren en activeren.

Fotostudio medewerker / stylist

Als fotostudio medewerker zorg je voor de voorbereiding van onze wekelijkse fotoshoots. Je boekt de modellen, bepaalt de sets voor modelfotografie en zorgt ervoor dat alles gereed is voor de fotoshoot!

Verkoopmedewerker Heerhugowaard

Als verkoopmedewerker adviseer je klanten bij hun aankopen, denk je mee over de inrichting van de winkel, draag je zorg voor de presentatie en signaleert verbeterpunten.

Verkoopmedewerker weekend Heerhugowaard

Als verkoopmedewerker adviseer je klanten bij hun aankopen, denk je mee over de inrichting van de winkel, draag je zorg voor de presentatie en signaleert verbeterpunten.

Medewerker inkoop

Als medewerker inkoop draag je samen met je team zorg voor een correcte inkoopadministratie. Jij signaleert mogelijkheden voor procesverbeteringen binnen de afdeling en tevens de gehele supply chain. Samen met jouw collega’s optimaliseren jullie de inkoop!

HR-medewerker

Als HR-medewerker bij Norah ondersteun jij alle 600+ Nederlandse en Belgische collega’s van A tot Z op het gebied van HR. Zo maak je personeelsdossiers aan, verwerk je alle binnengekomen mutaties in onze systemen en help je je directe collega’s op de HR-afdeling met hun projecten.

Allround klusjes/timmerman of -vrouw

Dingen maken, repareren en oplossen. Daar word jij gelukkig van. Zeker als je mee kunt denken over het werkproces van a tot z. En die vrijheid krijg je bij NORAH. Je bent in de eerste plaats een timmerman of -vrouw, maar pakt met hetzelfde gemak licht tegel- of stucwerk op. Oftewel: jij bent van alle markten thuis. Dat laat je elke dag zien tijdens reparaties en onderhoud op interessante locaties in Nederland en België. Je bent dus vrij veel van huis.

Chauffeur

Als chauffeur bij Norah heb je een baan waarbij geen dag hetzelfde is! Hoofdzakelijk zorg je ervoor dat onze producten tijdens de uitleveringen geleverd worden aan onze winkels.