Norah lanceert de nieuwe webshop

Op 30 januari lanceerde Norah haar vernieuwde webshop op www.norah.eu, waar je niet alleen online dameskleding kunt shoppen, maar ook blogs met modenieuws, stylingtips en de laatste trends kunt vinden. Hiermee wil Norah haar klanten zowel offline als online voorzien van inspiratie, advies en de beste service. Een moderne uitstraling, veel mode-inspiratie en een fris en vrouwelijk design zijn kenmerkend voor de nieuwe website.  

Deze vernieuwing past bij de huidige strategie van het modemerk: de webshop- en winkelervaring beter met elkaar verbinden.  

Meer dan alleen een webshop

Op Norah.eu wordt commercie gecombineerd met inspiratie en informatie. Via het blog-gedeelte van de site vind je wekelijks relevante content: de nieuwste collecties, trends, shopping- en stylingtips, behind the scenes beelden en het laatste mode- en lifestyle nieuws. Kortom, alles voor een flinke dosis modeinspiratie, zodat elke klant zich helemaal kan onderdompelen in de wereld van Norah.  

Met ruim 400.000 unieke bezoekers per maand is Norah een van de grootste retail platforms van Nederland. De vernieuwing van de website en toevoeging van het inspiratieplatform zal ervoor zorgen dat nog meer mensen Norah.eu bezoeken en ook langer online zullen blijven. Het heeft een professionele en frisse, maar ook vrouwelijke en zachte uitstraling gekregen die kenmerkend is voor het merk, waardoor de klant zich snel thuis zal voelen.  

Tijdens lanceringweek (30 januari t/m 5 februari) maken Norah’s klanten kans op €500,- shopping money wanneer zij een online bestelling plaatsen. Ook wordt er een golden ticket weggegeven op social media. Bovendien krijgt elke klant een limited edition NRH-tas bij een bestelling t.w.v. €19,95 als give away. 

 

Tekst gaat verder onder de foto.

Team e-commerce

Complete winkelbeleving

Norah staat bekend om haar vriendelijke sfeer, toegankelijkheid en persoonlijke modeadvies. Met bijna 100 Norah winkels in Nederland weten veel klanten het jonge modemerk al te vinden. Maar ruim 40 procent van hen winkelt zowel online als offline, wat een naadloze verbinding tussen de webshop en winkels vereist.  

De vernieuwde website is een waardevol verlengstuk van de fysieke winkel, waardoor de klant een complete winkelbeleving wordt geboden. Dankzij de vernieuwde navigatie en verbeterde lay-out vinden klanten sneller waar ze naar op zoek zijn; of dat nu een nieuwe jurk, inspiratie of een kortingsvoucher is.