Assistent storemanager Heerlen

Als assistent store manager van Norah Heerlen ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retail functie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.

Developer & fit model

In deze dynamische en creatieve combinatiefunctie sta je aan het roer van de ontwikkeling van onze wekelijks wisselende collecties. Met jouw passie voor mode, commerciële insteek en trendgevoeligheid weet jij de wensen van onze klant te vertalen naar trendy damesmode.

Storemanager Vlissingen

In deze functie werk je als echte verbinder. Als storemanager van Norah Vlissingen haal je het beste uit je collega’s en zorgen jullie samen voor tevreden klanten.

Storemanager Heerlen

In deze functie werk je als echte verbinder. Als storemanager van Norah Heerlen haal je het beste uit je collega’s en zorgen jullie samen voor tevreden klanten.

Assistent storemanager Capelle aan de IJssel

Als assistent storemanager van Norah Capelle aan den IJssel ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retail functie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.

Storemanager Enschede

In deze functie werk je als echte verbinder. Als store manager van Norah Enschede haal je het beste uit je collega’s en zorgen jullie samen voor tevreden klanten.

Storemanager Best

Als Storemanager van Norah Best ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.

Storemanager Rhenen

Als storemanager van Norah Rhenen ben je een verbinder. Je hebt ervaring in een soortgelijke retailfunctie en samen met jouw team zorg je voor blije klanten.