Wil je meer weten over Norah als werkgever? Op deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je meer weten over een vacature? Neem gerust contact op! 

Wat maakt werken bij Norah zo leuk?

Bij Norah is geen dag hetzelfde. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Zowel op het hoofdkantoor als in de winkels kom je terecht in een team van leuke collega’s, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en krijg je altijd 20% korting op de gehele collectie!

Wat kenmerkt Norah als werkgever?

Norah staat voor groot zijn, klein blijven. De lijnen zijn kort, de teams zijn hecht en naast hard werken houden we allemaal van gezelligheid. Afgelopen jaren zijn we als bedrijf enorm gegroeid. Zo is Norah opgericht in 2014 en zitten we vandaag de dag op ruim 90 winkels. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij je als medewerker meegroeit en je blijft ontwikkelen. Norah faciliteert dit door veel vrijheid te bieden in functies, doorgroei mogelijk te maken en eventuele trainingen en cursussen te bieden om je hierin te ondersteunen.  

Hoe kun je de doorgroei mogelijkheden beschrijven bij Norah?

Goed! Doordat Norah groeit zijn er veel ontwikkelkansen. Afhankelijk van jouw eigen ambities, zijn er diverse doorgroeimogelijkheden bij Norah.

Hoe verloopt de werving & selectie?

Klik! Je hebt je sollicitatie zojuist naar Norah verstuurd. Maar, hoe gaat het nu verder? Wij ontvangen jouw sollicitatie in ons systeem en zijn zo nieuwsgierig naar onze mogelijk nieuwe collega, dat we al snel je CV en motivatiebrief bekijken. Na een goede beoordeling nodigen we je binnen 7 werkdagen uit voor een kennismaking. Enthousiast? Dan volgt er in sommige situaties een tweede gesprek om elkaar nog wat beter te leren kennen. Voelen we beiden de match? Dan ontvang je een telefoontje, een arbeidsvoorwaardenvoorstel en vieren wij samen met jou je nieuwe baan!

Wat maakt de ideale kandidaat voor werken bij Norah?

De ideale kandidaat voor onze winkels heeft een passie voor mode en deinst niet terug van een commerciële uitdaging. Je stapt graag op de klant af om een praatje te maken, geeft advies over kleding en geeft niet op tot de klant met een tevreden en vooral zelfverzekerd gevoel de winkel verlaat met een nieuwe outfit! Omdat we in de basis niet werken met vaste werkdagen doen we beroep op jouw flexibiliteit. We zoeken met name collega’s die enthousiast, gemotiveerd en echte teamplayers zijn. Voor ons hoofdkantoor zoeken we enthousiaste collega’s die houden van afwisseling en gezelligheid, iemand dieet hoofd koel kan houden en graag mee denkt over verbeteringen.

Hoe wordt het salaris bepaald?

Norah heeft zich aangesloten bij de brancheorganisatie Inretail. Dat betekent dat de cao Retail Non-Food van kracht is. Deze kun je vinden op https://www.inretail.nl/cao. Aan de hand van jouw ervaring wordt bepaald hoe jij wordt ingedeeld. Vanaf het moment van jouw indiensttreding bij Norah groeit jouw salaris elk jaar. Omdat de salaristabel transparant is, kun je precies zien hoe jouw salaris zich verder ontwikkelt.

Ik hoorde dat je als 20-jarige het salaris van een 21-jarige krijgt, klopt dat?

Dat klopt! Iedere jeugdige medewerker onder de 21 jaar ontvangt een leeftijdstrede erbij. Ben je 18 jaar? Dan ontvang je het bruto uurloon van een 19-jarige. Daarnaast krijg je bij Norah ook een all-in loon als je als oproepkracht werkt. Dat wil zeggen dat je loon inclusief vakantiegeld én vakantie uren wordt uitbetaald! Ben je 20 jaar? Dan ontvang je dus een all-in bruto uurloon tussen de €12,29 en €12,67 per uur! Het bedrag is afhankelijk van hoeveel uur jij gemiddeld werkt.

Kun je stage lopen bij Norah?

Ja, dat kan zeker! Bij Norah vind je vele expertises en vakgebieden onder één dak. Dat maakt het naast een inspirerende omgeving ook een perfecte leerschool voor leerlingen en studenten. In een informele sfeer kun je hier als stagiair(e) kennis maken met het werkveld. Je wordt onderdeel van een team waarin je de eerste kneepjes van jouw vakgebied onder de knie krijgt. Er kunnen zowel stages worden gelopen in de winkels als op het hoofdkantoor. Neem vooral een kijkje op deze pagina